Så er der nyt om Klub Træningsdragterne

Klub træningsdragter er nu endelig ankommet fra trykkeriet og det eneste der mangler er at gymnasternes navn skal trykkes på dragterne.

Da det er ved at være et år siden at I bestilte dragterne vil vi gerne give jer mulighed for at prøve dragterne igen og evt. ændre størrelsen. Der vil derfor være mulighed for at prøve dragterne ved træningerne tirsdag og onsdag i uge 8 (23.2 og 24.2). Hvis I ikke kommer til træning i uge 8 og er i tvivl om den tidligere bestilte størrelse er rigtig skal i henvende jer til formanden da dragten ellers trykkes med navn i den størrelse i tidligere har bestilt.

For jer der ikke tidligere har bestilt en klub træningsdragt så er der nu mulighed for det igen.

Træningsdragten er en lækker sort dragt fra Fruit of the Loom. Overdelen har gennemgående lynlås, lommer og hætte. På ryggen lyser et stort rødt/hvidt klublogo op og på henholdsvis højre og venstre bryst er et lille klublogo og eventuelt gymnastens navn. Hvis det er ønsket er gymnastens navn ligeledes påtrykt det ene ben mens der på bagdelen står VGF.

Træningsdragten fås i følgende størrelser 5-6, 7-9, 9-11, 12-13, 14-15, S, M, L, XL, XXL og der kan vælges forskellig str. jakke og buks.

Pris for jakke inkl. logotryk: Voksen (S,M,L,XL,XXL) kr. 260 – børn kr. 240

Pris for buks inkl. logotryk: Voksen (S,M,L,XL,XXL) kr. 220 – børn kr. 200

Tillægspris for tryk af eget navn på jakke og buks: Kr. 60,00

Køb af klubtræningsdragt er obligatorisk for gymnaster på konkurrenceholdene men alle klubbens medlemmer har mulighed for at købe den.

Man kan betille træningsdragten ved træningerne i uge 8 eller ved henvendelse til formanden eller Anne Tinning.