Aspirant Teamgym konkurrence, 8-13 år, let øvede/øvede drenge

Hold 9 Aspirant Teamgym konkurrence, let øvede/øvede drenge, søndag 13.15 - 15.30

2.100 kr for sæsonen 2016/17 periode: 28/8 - 23/4

Udover kontingent vil der være udgifter til konkurrencedragt, klub træningsdragt, samt til deltagelse og transport ved konkurrencer.

Holdet er et udtaget hold og det kræver godkendelse af trænerne for at gå på holdet.

Vi laver en masse grundtræning gennem både leg og struktureret træning af specifikke færdigheder, for at give gymnasterne sjov og grundig basis træning og evt. forberede dem til vores øvrige konkurrencehold.

Vi fokusere på den individuelle gymnasts udvikling, og lægger stor vægt på at de basale kundskaber er i orden inden der bygges videre på nye spring. Træningen indeholder en masse motoriske udfordringer, som skaber et godt grundlag for en gymnastisk udvikling. Træningerne vil derfor være en kombination af hård og sjov træning - hvor der til stadighed er plads til smil og godt kammeratskab mellem holdets gymnaster og instruktører.

I løbet af sæsonen udtages en gruppe af holdet til at repræsentere Vedbæk GF ved årets mikro/makro begynder konkurrencer som er en kombination af opvisning og konkurrence, men hvor niveauet er tilpasset gymnasternes alder og færdigheder og de normale konkurrenceregler tillempet begynderhold.

Holdets instruktører er alle nuværende eller tidligere gymnaster.